CHICAGO UNION OF UPPER SILESIANS

Witam,Jesteśmy już po dwóch Wigilijkach z Dziećmi na których to dostały paczki, które to otrzymaliśmy od Was.Mam nadzieje, że zdjęciaoddaja otmosferę - wszyscy mówią (pracownicy), że zrobiliście furorę - ja też tak uważam, że zrobiliście wiele dobra wspierając nasze działania, a tam nasze. To działania Świętego Mikołaja!!!Dołączam też plik muzyczny - wiersz napisany przez naszego Wychowanka. Specjalnie dla WAS!!1 Myslę że oddaje też naszą wdzięczność. Można go rozesłać po waszym stowarzyszeniu, może puścić w Radio.Co do Patryka Lieber - można przekazać iż można z nim sie śmiało kontaktować najlepiej tradycyjną pocztą na nasz adres. Zdjęcia podzielę na kilka aby sie poczta nie zapychała.

Pozdrawiam

Julian Jasiński