Księga Gości : za wszystkie wpisy serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy. Imię / Nazwisko: Wiadomość:
Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA
Wpisz kod z obrazka:

Danuta Skalska - Dec 27 at 11:33 AM

Dobra i zyczliwości od ludzi i łask wszelkich od BOGA w Nowym 2017 Roku Przyjaciołom Slązakom zyczy Danuta Skalska - Lwowska Fala Polskie Radio Katowice.

Sylwia - Dec 12 at 8:32 PM

Dziekujemy slicznie za super Mikolajki, bylo rewelacyjnie, mamy nadzieje , ze w przyszlym roku tez beda organizowane pozdrawiam wszystkich Slazakow :-)

Danuta Skalska ~ Facebook - 3/10/2016

Pozdrawiam serdecznie moich Przyjaciół Slązakow! Przesyłam wyrazy szczerego uznania i gratulacje z okazji DWUDZIESTOLECIA!

Zyczę dalszych sukcesow i coraz wiekszego grona wiernych sluchaczy. Lwowska Fala - Polskie Radio Katowice

TVP: na-fali-lwowskiej-fali, lwowska-fala-w-polskim-radio-katowice

Adam - 4/10/2016

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich ślązaków w Chicago i radio słuchaczy ŚLĄSKIEJ FALI - ;)))

Stach i Anna Kittel - 5/8/2016

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich ślązaków w Chicago i radio słuchaczy ŚLĄSKIEJ FALI - dziekujemy wam że jesteście i  z takim pełnym serca zaangażowaniem promujecie i przekazujecie  nastepnym pokoleniom ślonskom godke i tradycje ślonskie!!! życzymy wam dalszych sukcesów i oby nasze wnuki i prawnuki jeszcze o was pamietali i słuchali!!

Gerd Myslovsky - 5/15/2016

Pozdrowiom słuchaczy Radia Na Śląskiej Fali i dziękuja za piykne waloszki. - Gerad z Państwa Mysłowickich.

Pozdrowienia - Życzenia - Wiadomości - Informacje - Komentarze Facebook - Twitter - dziekujemy za wszystkie wpisy.